Weimarinseisojan pentuja syksyllä 2019

Seuraava weimarinseisojapentue tulossa tänä syksynä. Uudet tuulet puhaltavat meidän perheessä, ja luvassa on hienoja weimarinseisojan pentuja vielä syksyn 2019 aikana. Pentue on kovasti toivottu ja odotettu, ja olemme todella innoissamme tästä. Tiedossa on joukko kauniita, suhteellisen kookkaita ja hyväluontoisia koiranpentuja, ja luotettavat vanhemmat ovat saaneet parhaat tulokset sekä kansainvälisissä että Suomi-näyttelyissä. Pentujen isällä on myös metsästystaustaa, joten pennun kanssa voi mainiosti lähteä myös metsälle.

Weimarinseisoja pentuja on saatavilla suhteellisen harvoin, vaikka rotu onkin sulattanut monet suomalaiset sydämet. Nyt tulossa oleva pentue löytää kodit varmasti pian, joten jos olet kiinnostunut komeasta weimarista, ole muita nopeampi ja laita viestiä alla olevalla online lomakkeella jo tänään.

Odotamme saavamme paljon kyselyitä pennuista, joten huomioimme ainoastaan tämän sivun kautta lähetetyt varaukset ja kyselyt.

Kysy lisää ilman rekisteröitymistä ja varaa parhaat weimarinseisoja pennut tällä lomakkeella:

img

Weimarinseisoja – tietoja rodusta

Weimarinseisoja on komea, aktiivinen ja terve koirarotu. Se sopii moneen erilaiseen kotiin, mutta tarvitsee ehdottomasti aktiivisen ja rakastavan perheen. Weimari ei ole sylikoira eikä se sovi koristeeksi, vaan sen kanssa tulee harrastaa. Hyviä harrastuksia ja aktiviteetteja weimarinseisojan kanssa ovat esimerkiksi:

  • Metsästys: weimarinseisoja on alunperin seisova ja noutava lintukoira)
  • Agility: weimari on nopea, energinen ja helposti koulutettava koira
  • Näyttelyt: weimarinseisoja on todella hieno rotu, ja meidän kasvattimme ovat perinteisesti pärjänneet näyttelyissä hyvin
  • Pelastustehtävät: weimarinseisojalla on turvallinen suojelu- ja vahtimisvietti, ja niitä käytetään myös poliisikoirina

Ulkonäöltään weimarinseisoja on vailla vertaa – tämä rotu löytyy monen näyttelyn top-listalta ja parhaat yksilöt ovat suorastaan lumoavan upeita. Tässä joitakin weimarinseisojan tyypillisiä piirteitä:

  • Väritys: liila turkki, meripihkanväriset silmät
  • Säkäkorkeus: urokset 59–70 cm, nartut 57–65 cm
  • Paino: urokset 30–40 kg, nartut 25–30 kg

img

Tietoa pennun ostajalle

On tärkeää, että tutustut rotuun huolella ja muistat, ettei koiran pitäminen ole ilmaista. Saat pennun mukana kuitenkin kaikki tarvikkeet, ja lisäksi meidän lemmikkitarvikekaupassamme on aina jokunen tarjous ja kampanja pentujen tuleville omistajille. Saat tarjoukset ilman tiliä, kun olet varannut pennun.

Myymme pennut aina mikrosirutettuina, rekisteröityinä ja eläinlääkärin tarkastamina. Haluamme, että jokainen weimarinseisojan pentu otetaan perheenjäseneksi ja osaksi elämää. Koiranpentu tulee olemaan osa eläämäsi toivottavasti useiden vuosien ajan.

Voit varata pennun tämän sivun lomakkeella ilman talletusta tai varausmaksua, ja maksaa hinnan noudon yhteydessä pankkitunnuksilla tai Trustlylla. Lähetämme sinulle lisätietoja ja vahvistuksen sähköpostitse mahdollisimman pian, ja vahvistuksen jälkeen: tervetuloa luoksemme tutustumaan maailman suloisimpiin weimarinseisojan pentuihin!

img